Fonyódliget üdülő - Egyek Nagyközség

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Fonyódliget üdülő

Környezet: Az üdülőtől kb. 2 percnyi sétával érünk le a partra, ahol kezdődik a Fonyódligeti szabad strand, itt ajándéküzletek, éttermek, különböző kölcsönzők - kerékpár, vízi bicikli, kismotor - található. Tiszta, szép partszakasz, szemben gyönyörű kilátással az északi partra, Badacsonyra. A víz minősége az elmúlt években kifogástalan volt, a lassan mélyülő meder miatt a pici gyermekek számára is biztonságosan használható. A déli parton, illetve az üdülő közvetlen környezetében - Fonyódon, Balatonbogláron, Balatonlellén - egész nyáron, minden korosztály számár érdekes szórakoztató programok, zenei események és kulturális fesztiválok zajlanak. Rossz idő esetén számtalan kirándulási lehetőség van a környéken, mint pl. Badacsony a katamaránnal vagy kishajóval, Keszthely, mint a Balaton egyik legszebb városa látnivalóival, Siófok a fiatalos programjaival, a Zamárdi kalandpark, a Kis-Balaton sajátos madár és élővilágával, stb. Az üdülő szomszédságában található egy ABC bolt, és a környező közeli településeken szinte minden élelmiszer láncnak van már üzlete.

Megközelíthetőség: Vasúttal - Fonyódliget megállóhelynél leszállva gyalog kb. 2 percre található az üdülő. Autóbusszal illetve személygépkocsival az M7 autópályáról Balatonboglár-dél, Ordacsehi lehajtónál elhagyva az autópályát a Balaton irányába, a 70-es úton balra a 145-ös km-t jelző tábláig. Fonyódligetet jelző táblánál jobbra a Niklai utca, az első üdülő jobb oldalon. Az üdülő területére személygépkocsival be szabad hajtani és ott biztonságosan parkolni lehet.

Szállás típusok :
  • 4 db faház apartman 5 fő/apartman férőhely
  • 4 db kőház apartman 4 fő/apartman férőhely
  • Gyermeküdülő 6 szoba (46 fő) férőhely

Kőház apartman: Az apartmanokban két külön álló ágy és egy francia ággyá alakítható ülőgarnitúra található, egy légtérben. Saját mini konyhája van, 4 főre tányérokkal, poharakkal, evőeszközökkel felszerelve. Minden apartmannak saját vizesblokkja van, ahol zuhanyzó tálca, mosdó és WC található egy helyen. Az apartmanok nem pótágyazhatóak, maximális férőhelye felnőttekkel 4 fő.

Faház apartman: A faházakban 1 db kétszemélyes és 1 db egy személyes heverő, valamint 1 db 2 személyes ággyá alakítható ülőgarnitúra található. Az ágyak egy légtérben találhatók, nem belső ajtóval zártan, csupán válaszfalak különítik el a helységeket. Saját mini konyha, eszközökkel felszerelve. Vizesblokk a faházon belül található, zuhanyzó, mosdó, és WC. Minden faháznak van egy bejárat előtti, külső teraszrésze, ahol asztal és székek találhatóak igényelt létszámnak megfelelően.

Gyermeküdülő: A gyermeküdülő szobáinak kialakításával - 1 db 4 ágyas, 1 db 5 ágyas, 1 db 7 ágyas, 2 db 12 ágyas valamint 1db 4+2 ágyas - mintegy 46 fő elhelyezésére alkalmas szállás nyújtható. A szobák egy közös nagy előtérből nyílnak. A szálláshoz külső, külön-külön fiú-lány WC-k és mosdók, tusolók tartoznak közvetlenül egymás mellett. A szállás önellátással, étkezés nélkül vehető igénybe. 60 méterre található a Zöldkert Vendéglő, ahol menüfoglalásra is van lehetőség.

SZÁLLÁSHELY ÁRAK, FOGLALÁSI FELTÉTELEK:
Tulajdonos település (Tiszacsege, Egyek, Polgár) lakosai részére:
  • Faházak: Br. 10.000.- Ft/ház/nap (min. 4 éjszaka, 5 nap foglalása esetén, az alatt +20%)
  • Kőházak: Br. 11.000.- Ft/ház/nap (min. 4 éjszaka, 5 nap foglalása esetén, az alatt +20%)
  • Gyermeküdülő: 1.500.- Ft/fő/nap (min. 4 éjszaka, 5 nap foglalása esetén, az alatt +20%)
Nem tulajdonos település lakosai részére:
  • Faházak: Br. 13.000.- Ft/ház/nap (min. 4 éjszaka, 5 nap foglalása esetén, az alatt +20%)
  • Kőházak: Br. 14.000.- Ft/ház/nap (min. 4 éjszaka, 5 nap foglalása esetén, az alatt +20%)
  • Gyermeküdülő: 2.500.- Ft/fő/nap (min. 4 éjszaka, 5 nap foglalása esetén, az alatt +20%)
 A fenti díjak 5 % Áfát tartalmaznak.

Foglalást az alábbi elérhetőségen lehet jelezni:
Egyeki Szöghatár Nonprofit Kft. Titkárság
Számlaszám: 70100121‐10009749
: +36/52-378-023
: Telefonos elérhetőség munkaidőben 7:30-16:00 óráig

Foglalásokat csak a nyári szezonban tudunk felvenni.

A szezon kezdete: . június 01.

A szezon vége: . augusztus 31.


Foglalás után visszaigazolást küldünk a megrendelő e-mail címére, melynek aláírásával egy időben foglalót kell utalni. Ez, a fizetendő összeg 50%-a. A fenn maradó összeget (a másik 50%) pedig, az üdülés megkezdése előtt tíz (10) nappal kell átutalni úgy, mint az foglalót, az ismert bankszámlaszámra. OTP „Szépkártya” elfogadása jelenleg ügyintézés alatt van, de rövidesen lehetőség nyílik a használatára. Turnusok nincsenek, amikorra van időpont, akkorra be lehet jelentkezni egyéni igények szerint.

Fonyódliget faház apartmankőház apartmangyermeküdülő foglalás

Fonyódliget Niklai utca 4.

Az ábrákra kattintva a foglalások megtekinthetők!

Foglalás:
Egyeki Szöghatár Nonprofit Kft. Titkárság
Számlaszám: 70100121‐10009749
: +36/52-378-023
: Telefonos elérhetőség munkaidőben 7:30-16:00 óráig

 

© 2012. Egyek

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz