Szállás - Egyek Nagyközség

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szállás

Horgász-Vadász Panzió
4069 Egyek, Tiszaszőlő út 4.
Tel.: +36 52 378 343

A Horgász-Vadász Panzió a Hortobágy nyugati kapujában, a Tisza mentén fekszik. Gazdag a táj növény- és állatvilága, csak itt fészkelő, ritka madárfajok figyelhetők meg. A panzióhoz tartozó kert a Tisza egyik holtágával határos, amelyhez saját használatú stég is tartozik. Ez kiváló lehetőséget nyújt a csónakázás és a horgászat kedvelőinek. A természetes környezet adta csend pihenésre és kikapcsolódásra kiválóan alkalmas. A kellemesen berendezett fürdőszobás szobák, a vadászatok hangulatát idéző étterem mind-mind az Ön kellemesebb pihenését szolgálják. A jól felszerelt, tágas konyhában főzésre is lehetőség nyílik, amelyben segítenek a konyhakerti növények. Természetesen a közelben találhatók éttermek is. A közelben termálvizű strandok is találhatók, a Tiszán üzemelő komp megkönnyíti a közlekedést.


Délibáb vendégház
4069 Egyek, Hunyadi u. 8.

Típus: magánszálláshely
Kategória: 3 napraforgós
Tel.:
+ 36 30 617 0028
Web: www.delibabvendeghaz.com
Szobák száma: 3
Férőhelyek száma: 6+3
Nyitvatartás: állandó

Egyéb szolgáltatások: A számos elégedett és visszajáró vendég a garancia arra, hogy a Délibáb vendégházban remekül fogja magát érezni. A szépen karbantartott vendégház 2 db házrésszel rendelkezik. Egyik házrészben  2 szoba van, (1 szoba franciaágy + 1 pótágy, 2 szoba 2 db 1 személyes ágy és 1 személy részére pótágy), továbbá tágas nappali, fürdőszoba és kompletten felszerelt konyha, kényelmes ebédlő (TV-vel), másik házrész 1 szoba 2 db ágy és 1 pótágy lehetősége, TV, konyha és fürdőszoba. Nálunk fontos, hogy kisbabájának is meglegyen a kényelme, tehát BABABARÁT vendégház vagyunk, ahol hordozható babaágy, babakád és pelenkázó is rendelkezésre áll! Vendégházunkban az aktív pihenés fontos része még a gondozott kert, amelyben úszómedence, napágyak, kerti sütésre, grillezésre és bográcsozásra kialakított hely is van. Nálunk házi kedvence kutyája, macskája is remekül fogja magát érezni! 2 felnőtt és egy gyermek részére INYENES bicikli használatot is biztosítunk! Kedves Vendégeink,várjuk Önöket szeretettel!


BUNCSI VENDÉGHÁZ
4069 Egyek, Fő tér 25.Típus: magánszálláshely
Kategória:
Tel.:
+36 20 261 2244
Web:
www.buncsivendeghaz.hu
Szobák száma: 4db
Férőhelyek száma: 11fő
Nyitvatartás:
állandó

Egyéb szolgáltatások: Minden szoba pótágyazható. Wifi használat.
                                    
K&H és OTP szépkártya elfogadóhely.

Vendéglátás:


Étterem
4069 Egyek, Hunyadi u. 48/c
Tel.: +36 52 378 050
E-mail:
egyeketterem@t-online.hu

Nyitvatartás: hétfő - péntek 11:00 - 14:00
A és B menü közül lehet választani:
Csoportos étkezés esetén egyeztetést kérünk telefonon vagy e-mailban.


Patkós Csárda
Elérhetőség: 33-as főút 45. km
Tel.: +36 52 579 046
Nyitvatartás: 8:00-22:00

A Patkós Csárda és Motel a Tisza-tó vonzáskörzetében, Egyektől 3 km-re, a Hortobágyi Nemzeti Park "nyugati kapujánál" közvetlen a 33-as fő út mellett - található, a természet, az érintetlen környezet vonzereje, az alföldre és a pusztára jellemző környezetben. Alapvetően éttermi, mozgó vendéglátással és szálláshely szolgáltatással, valamint kisebb ill. nagyobb rendezvények (1500 főig) lebonyolításával foglalkozik. Hangulatos, kellemes étterme és fedett kerthelysége, magyaros ízekkel, tájjellegű ételekkel, bőséges választékkal, barátságos kiszolgálással fogadja vendégeit egész évben. Nyugodt, tiszta, rendezett, szolid környezet, szálláslehetőség az itt pihenni vágyóknak.


 

© 2012. Egyek

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz